Felújított kávégépek?

Mi hiszünk abban, hogy a jelenleg értékesített kávégépek nem egy évre szólnak.
A fogyasztói társadalom hatására, sok automata kávégép kerül a kidobás szélére, mert a felhasználója ahelyett, hogy megfelelően karbantartaná, inkább egy új kávéfőzőt vásárol.

Cégek keveset használt kávégépeket is kidobnak, mert sokszor éves szinten kötelezően cserélik a legújabb modellekre. Ezek a kávégépek van, hogy egy-egy főnök irodájába elhagyatottan álltak és összesen 20-30 adag kávét főztek le velük életük során.

Mi ezeket a kávégépeket felvásároljuk partnereinktől, és minden kopó alkatrészt kicserélünk benne, és teljes rendszer tisztítást végzünk el rajtuk a megfelelő eszközeink segítségével.

Miért válassz felújított kávégépet?

Megerősített alkatrészeinknek hála, sokszor tartósabb kávégépek kerülnek ki a kezeink közül, mintha a gyári összeszerelési minőségben kapnánk meg a kávégépeket. De ezek mellett rengeteg gyári alkatrésszel is dolgozunk, hogy a kávézás élménye során pontosan ugyanolyan legyen az első kávé, mint a századik. A kávégépek teljes felújításon esnek át. Főbb alkatrészeik, mint a vízpumpa, kazán, víz-csövek, tömítések cserére kerülnek. Több minőségi és higiéniai ellenőrzésen keresztül mennek, mielőtt újra forgalomba kerülnek. Ezek mellett minden eladott kávégépünkre garanciát vállalunk, mellyel biztosítjuk számodra a gondtalan kávézás élményét.

Tudtad?

A kávégépek újrahasoníthatóak. Persze csak a megfelelő szelektálás és tisztítás után. A javításra nem alkalmas gépeket teljesen szétszereljük, speciális anyaggal megtisztítjuk a lerakodott zsíroktól és konyhai szennyeződésektől, ezt követően a benne használt műanyagok és fém típusok alapján újrahasznosításra elszállíttatjuk megfelelő technológiával rendelkező cégekhez a menthetetlen kávégépeket.

Miért fontos ez?

Sokan a megunt kávégépeket a kommunális hulladékba dobják.  Ezzel megakadályozva az alkatrészeik újrahasznosítását. Pedig a kávégépek többségé egy ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyagból készül, hogy minél ellenállóbb legyen a konyhában található szennyeződésekkel szemben. Ez a műanyag többszörösen újra hasznosítható.  Viszont, ha kidobásra kerül, a természet ezt több száz év alatt tudja csak lebontani, emiatt fontos számunkra, hogy ezek a kávégépek jó helyen fejezzék be az életüket.

Hozd be hozzánk megunt kávégéped!

Nálunk díjmentesen leadhatod megunt kávégépedet és mi gondoskodunk utóéletéről és arról is, hogy ezeknek a gépeknek minél kisebb ökológiai lábnyoma legyen.

Tegyél Te is a szebb, élhetőbb bolygóért!