1. Válaszd ki a terméke(ke)t ami(ke)t megszeretnél rendelni. Amikor egy terméket bedobsz a kosaradba, automatikusan felugrik egy ablak, ami lehetőséget nyújt arra, hogy folytasd a vásárlást, vagy ugorj tovább a fizetéshez.


  2. A „Kosár” fülre kattintva tudod ellenőrzizni a kosarad tartalmát. Ha végeztél, nincs más dolgod mint a „FIEZTÉS” fülre kattintani.


  3. Regisztrált felhasználóként illetve vendégként is tudsz nálunk vásárolni. Regisztrált vásárlóként a „Bejelentkezés” fülre kattintva tudsz belépni a fiókodba, itt elmentheted az adataid, így a következő rendelésed gyorsabban zajlik majd. Vendég vásárlóként is ki kell töltened a „Személyes adatok” - „Címek” - „Szálítási mód” - „Fizetés” almenüket a rendelés véglegesítéséhez.


  4. Miután minden adatot kitöltöttél illetve leellenőriztél, a „Rendelés fizetési kötelezettséggel” fülre kattintva tudod befejezni a rendelésed.


  5. Sikeresen leadtad a rendelésed! Visszaigazolást és egyéb információkat küldtünk e-mailben, a megadott e-mail címedre. Köszönjük a vásárlást!