Termékek listája márka szerint Jura

Alapvető svájci értékek

Az innováció, a precizitás, a minőség, a megbízhatóság, a fenntarthatóság és a minőségi szolgáltatás alakítja a JURA DNS-ét. A svájci cég az egyetlen márka a világon, ami kizárólag a prémium kategóriájú automata kávéfőzőgépekre fókuszál és specialista ezen a piacon. A JURA kávéfőzőgépek nevéhez a legjobb kávéeredmények, a legegyszerűbb működés és lenyűgöző tervezés társul.

A legjobb kávéeredmény
A JURA kávéfőző gépek fejlesztését egy 70 mérnöki szakembergárda segíti. A cél a tökéletes, frissen őrölt kávé, egyetlen gombnyomásra. A közelmúltban a JURA mérnökei mérföldkőhöz jutottak a forradalmasított főzőegységgel (P.E.P.®), amely egy rövid, különleges kávé választása esetén is teljes aromát eredményez.

A legegyszerűbb működés
A JURA kávéfőzők magától értetődően, egyszerűek működnek, például a szűrőpatron és a kávéfőző vezeték nélkül kapcsolódik az RFID technológiához. A készülék automatikusan felismeri a szűrőt és kiválasztja a megfelelő beállításokat.

Lenyűgöző design
A svájci dizájn és tervezés kitűnő hírnévnek örvend az egész világon. A JURA a kifejező, tiszta vonalakat kombinálja a magas minőségű anyagokkal és a legmagasabb precizitású gyártással, aminek köszönhetően a termékei erőt, jelenlétet és hitelességet sugároznak a tulajdonosok legnagyobb büszkeségére. A JURA készüléket élmény megérinteni, vágyódást vált ki a szemlélőből.

Fenntarthatóság és ökotudat
A JURA már régóta nagy hangsúlyt fektet a környezeti problémák figyelembe vételére és a felelősségteljes energia- és erőforrások felhasználására. Ez az egyik fő oka annak, hogy a JURA az automatikus kávégépekre összpontosít, az egyedi kávékészítésnek köszönhetően ugyanis sok felesleges csomagolási hulladék elkerülhető, ami sok ügyfél számára nagyon vonzó szempont. 
 
Globális szolgáltatás
A JURA kávéfőzők tartósak. Még évek múlva is remekül karbantarthatók. Az alkatrészek megjavíthatóak, ezáltal számos értékes erőforrás megóvható. Mindezt a sűrű, globális szervízhálózat, a vendéglátó központok és a minősített JURA szervizközpontok is alátámasztják.

Tökéletes megoldások minden helyzetben

Otthoni felhasználás: a kávéfőzők egyedi kialakítása vonzó kiegészítővé teszi őket minden lakás esetében; Hihetetlenül egyszerűen kezelhetők és végül a legjobb kávéeredményt biztosítják.

Professzionális használatra: Bármilyen munkahelyen alkalmazható, legyen az iroda, bolt, bár, szálloda, fodrászat, stb. - a professzionális kávéfőzők tökéletes kávéval kényeztetik az ügyfeleket, a vendégeket és a személyzetet egyaránt, mindemellett egyedülálló ár-érték arányt kínálnak.

 

A végeredmény: egy kellemes élmény

A mesterszakácsok csak a legjobb összetevőket használják alkotásaikhoz, nincs ez másként a JURA kávéfőző gépek esetében sem. Annyi a titok, hogy a legjobb eszpresszó és tejhab kombinációjából tökéletes kávéspecialitások széles választéka állítható elő.

A tökéletes eszpresszó
A JURA teljesen tökéletesítette a főzési folyamatot. A forradalmian új Puls-Extraktion Process főzőegység (P.E.P.®) optimalizálja a Ristretto és az Espresso főzési idejét a forró víz rövid időn át történő átfolyásával, garantálva így a maximális aromát még rövid specialitások esetében is. Akár egyszerű presszókávé, akár egy tejhabos kávékülönlegesség a cél, a JURA technológia tökéletes ízélményt nyújt.

A tökéletes tej és tejhab
Az innovatív finomhab technológiának köszönhetően a készülék tökéletes állagú, krémes tejhabot készít. A gép automatikusan vált tejről a tejhab adagolására. A világ első, szabályozható tej- és tejhabhőmérsékletének köszönhetően a professzionális barista szabványnak is megfelelő, kifinomult, trendi specialitásokat hozhat létre - egyetlen gombnyomással.

 

Intuitív működés

A JURA automata kávéfőzői minden álmát teljesítik. Egyszerűen, egyetlen gombnyomással, vagy az okostelefonja segítségével. Az ötletes koncepciók, a számos beállítási lehetőség, az RFID és a mobilalkalmazás-technológiák teljesen automatizálják a működést, így minden egyedi igényt kielégítenek.

Élvezze a jó kávét az okostelefonja segítségével 
A JURA szoftverfejlesztői forradalmasították a kávé élvezetét: Az alkalmazás segítségével kényelmesen elvégezheti okostelefonján az összes szükséges beállítást *. A személyre szabott specialitások megkezdéséhez nem kell mást tennie, mint hogy megérinti a telefonja kijelzőjét. Sőt mi több, az applikáció képes tárolni az Ön személyes preferenciáit, így bármikor elkészítheti kedvencét a saját ízlésének megfelelően a Smart Connect segítségével.

Automatikus szűrőfelismerés
A kávéfőzők és szűrők legújabb generációja már kommunikál egymással. A szűrőpatron és a kávéfőző vezeték nélkül kapcsolódik az RFID technológiához. A szűrőt automatikusan észleli a készülék; Az adott gépbeállítás automatikusan megtörténik. A szűrő használata még sosem volt ennyire könnyű és megbízható.

*Táblagépekhez is kapható

 

Többszörösen díjnyertes JURA dizájn
A JURA  dizájn a tervezők a készülékek dizájnját úgy tervezték meg, hogy megbízhatóságot, erőt, nyugalmat árasszanak, mindemellett  letisztultak és  elegánsak legyek, hogy még véletlenül se legyenek más kávéfőzőkell összetéveszthetőek.

Letisztult kialakítás
A Jura nem túl díszes de ugyanakkor erőt sugárzó "Cool Nordic Design" kialakítása harmonikusan ötvözi a feszes vonalakat a letisztult felületekkel. Jelentőségteljes és komoly, dacolva a rövid élettartamú trendekkel, a tartósság mellett voksolva.

Kiváló anyagok
Kiváló anyagokból svájci precizitásnak megfelelően készül, a kivitelezés, a külső megjelenés és a tapintható jegyek mind-mind lenyűgözőek.

Számos dizájn díj nyertese
A JURA készülékek dizájnja még a kritikus szemű bírákat is többször lenyúgözte. Nem hiába nyertek már számos híres dizájn díjat.

113 termék található.

1-18 / 113 elem mutatása

Aktív szűrők

1-18 / 113 elem mutatása